This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Katrien Smets

Mode is iets waar ik van kindsaf aan al veel mee bezig was. Ik ging het liefst naar de scouts in mijn nieuwste broek en was elke dag obsessief met mijn outfit bezig. Breien en haken vond ik het einde en kon uren voor een etalage gaan staren dromend van de nieuwste schoenen, liefst met beetje glitter.

Ik studeerde raar genoeg af als juriste maar mijn echte interesses en creatief hart brachten mij op een totaal ander pad. Na een paar jaar soulsearching in Parijs en LA kwam ik terug naar België toen ik een job kreeg als redactrice voor televisie. Tijdens een professionele zijsprong als persverantwoordelijke bij een modeagantschap ontdekte ik ook mijn liefde voor het schrijven.

 

Daarna begon ik te werken als freelance presentatrice en het was tijdens de vele interviews en mensen die ik ontmoette dat ik geinspireerd raakte om sociaal en duurzaam te gaan ondernemen. Op een slapeloze nacht bij volle maan voelde ik dat het tijd was om mijn passies en ervaringen samen te brengen in één concept en begon ik, zonder een echt plan, een eigen duurzaam modelabel.
 
Zo gezegd, zo gedaan.
 
Verder hou ik van scherpe potloden, fluffy dekentjes, zwarte thee met biohoning en de Portugese rotsen.

 

Levensmotto: Follow your heart, find your art.
 
With love, 
Katrien

Cart

No more products available for purchase